catering γάμου οικονομικοί όροι
Catering Γάμου Οικονομικοί Όροι
Με την επιβεβαίωση της κράτησης, καταβάλλετε το 20% του συνολικού ποσού.
10 ημέρες πριν την εκδήλωση καταβάλλεται το 30% του συνολικού ποσού
και η εξόφληση πραγματοποιείται την ημέρα της δεξίωσης.
Σε περίπτωση ακύρωσης της εκδήλωσης
Σε περίπτωση ακύρωσης ή αναβολής της εκδήλωσης οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται,
αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μελλοντική εκδήλωση.
Εγγύηση ατόμων
Για όλες τις εκδηλώσεις, η εταιρεία Petit Catering θα πρέπει να ενημερώνεται για τον αριθμό των ατόμων
που θα παρευρεθούν 6 ημέρες πριν την εκδήλωση.
Αυτός ο αριθμός θα θεωρείται και η εγγύηση για την έκδοση του τιμολογίου ή της απόδειξης και δεν μπορεί να μειωθεί.
Η χρέωση θα γίνεται πάντα σύμφωνα με τον εγγυημένο αριθμό ατόμων ή τον αριθμό των παρευρισκομένων στην δεξίωση,
Εάν αυτός υπερβαίνει την εγγύηση η εταιρεία Petit Catering αναλαμβάνει να καλύψει
10% επιπλέον του αριθμού των εγγυημένων ατόμων.
Εάν δεν δοθεί εγγύηση τότε σαν εγγυημένος αριθμός για την χρέωση λαμβάνεται ο αριθμός των ατόμων
που αναφέρεται στο συμφωνητικό της εκδήλωσης.
catering γάμου οικονομικοί όροι
Στις τιμές περιλαμβάνονται:
Εξοπλισμός:
Θα σας διαθέσουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την άψογη διεξαγωγή της δεξίωσης σας.
Όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σερβιρίσματος του μενού (πιάτα, μαχ/να, τασάκια κλπ)
Τραπέζια buffet, όλα τα απαραίτητα σκεύη κουζίνας & την μεταφορά.
Ροτόντες με λευκά λινά & καρέκλες τύπου Sabrina με κάλυμμα.
Προσωπικό:
Όλo το απαραίτητο προσωπικό για την άψογη διεξαγωγή της εκδήλωσής σας.
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας εξυπηρετήσουμε.
Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.
Με τις καλύτερες ευχές μας για το τμήμα δεξιώσεων της petit catering.
Για προσφορά σχετικά με τo catering του γάμου σας,
όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι, καλέστε την ομάδα οργάνωσης εκδηλώσεων γάμου της
Petit Catering στο 210.52.34.471
Υπεύθυνος εξυπηρέτησης πελατών
κος Κων/νος Αυγέρης κιν. 6945107140
Η εταιρεία έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας,
Ασφάλειας Τροφίμων & Περιβάλλοντος
σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 22000:2005.